Klussenbedrijf Groningen: Klus&Fix

Klussenbedrijf Groningen | Klus&Fix is een klussenbedrijf op het gebied van badkamer-toilet renovatie, schilderwerk, installatiewerk, onderhoud en timmerwerk. Het bedrijf Klus&Fix heeft in 20 jaar tijd zijn sporen ruimschoots verdiend als betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand klus- en onderhouds bedrijf. Voor zowel een grote of kleine klus kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Klik dan hier.

Klus&Fix Groningen onderscheid zich door hoge kwaliteitseisen te stellen aan zowel werkwijze als producten. Tevredenheid van de klant staat hierbij centraal. Daarnaast staan verantwoord ecologisch en duurzaamheid hoog in het vaandel, wat terug komt in de keuze van materialen die gebruikt worden.

Op deze website vindt u informatie over Klussenbedrijf Groningen Klus&Fix en een indicatie van de werkzaamheden die wij verrichten. Door te kiezen voor ‘contact’ bovenaan deze pagina kunt u ons altijd bereiken voor vragen of het laten opmaken van offertes, klikt u op offerte aanvraag. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren.

Klussenbedrijf Groningen Klus&Fix is lid van de Vlok – de Vereniging van Klussenbedrijven. De Vlok is aangesloten bij de Geschillencommissie Klussenbedrijven.

 

Voor ervaringen van klanten klik hier

Voor foto’s van recente klussen klik hier

Voor werkzaamheden klik hier