Schildersbedrijf Groningen

Klus&Fix is een allround schildersbedrijf en levert hoge kwaliteit in schilderwerk, stucwerk en spuiten van muren, plafonds en houtwerk. Al meer dan 18 jaar is schildersbedrijf Groningen Klus&Fix actief in het schildersvak. Door deze ervaring zijn wij in staat om op een professionele en adequate wijze werk van hoogstaande en duurzame kwaliteit te leveren. De leidraad is dat onze klant tevreden moet zijn. Zo kunt u volop genieten van uw geschilderde woning.

Wanneer wij aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat elk onderdeel juist word wordt behandeld. Vooral bij oudere panden komt er meer kijken dan alleen schilderwerk. Bij sprake van bijvoorbeeld houtrot, zullen wij de juiste middelen inschakelen om dit te verhelpen. Daarna zullen wij met professionele precisie uw schilderwerk voltooien, voor een lang houdbaar en bovenal mooi resultaat.

Binnenschilderwerk

Bij schildersbedrijf Groningen Klus&Fix kunt u voor alle schilderwerk binnen terecht. Of het nu gaat om het sausen van wanden en plafonds of schilderen van uw kozijnen en deuren.

Schildersbedrijf Groningen is gespecialiseerd in het verf-spuiten. Uw muren, plafonds, worden niet met een kwast of roller, maar met een verfspuit weer als nieuw gemaakt. Het af plakwerk neemt iets meer  tijd in beslag maar het spuiten met verf gaat vele malen sneller dan op de traditionele wijze schilderen. Het eindresultaat is niet alleen beter gedekt maar vaak ook goedkoper. Buiten schilderen wij nog steeds op de traditionele manier met de kwast.

klant referentie

offerte aanvraag